måndag, februari 22, 2010

Är mysteriet löst?

Det har blivit många timmar framför OS och inomhus de senste dagarna. Snöstormar har blåst förbi och spänningen från OS-tävlingarna har klistrat mig framför tv:n. Men den största anledningen är nog OS-mössan. Jag har nu provat tre olika varianter och anpassat mönstret med olika maskantal (bilder lever dessvärre sitt eget liv):
..... en med enbart fasta maskor....

..... i väntan på att mera garn ska komma hem i "rätt" färger så har har jag provat med stolpar i de här färgerna....

..... det senaste försöket är med halvstoplar.....


Nu är frågan vilken blev bäst?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Annette, vi har alla nog tampats med detta problem. Personligen gillar jag halvstolpevarianten och den är mest lik orginalet. Hur länge får du vänta tror du? på de färgerna som är i mössan - alla lev. har slut på både gult och blått i vår värld. Nu gör vi dem i olika färger. Ha en fortsatt skön helg önskar Madelene

by Caloweena sa...

Ja, jag röstar också på den i halvstolpar! Jag försökte efter mönstret som fanns via aftonbladet med fasta maskor, men den blev inte alls bra, så jag testa själv i halvstolpar och är väldigt nöjd med resultatet! Jag har lagt ut mönstret på min blogg.

Stickfantomen sa...

Jag röstar också för modellen med halvstolpar för den liknar mest de som Kalla & gänget hade. Själv hade jag turen att få fatt i Eskimo färgerna och har gjort lite som Tålamodspåsen föreslog på sin blogg, virknål 7 och hst.