torsdag, mars 05, 2009

Garnfröjd

Se vilka härliga färger på de handfärgade garnerna från Garnpaletten. Förra veckan kom en leverans till Garnebo. Garnpaletten kommer även att vara med på Stora Symässan i Malmö 27-29 mars.

5 kommentarer:

garnpaletten sa...

Ser fram emot ett besök i Garnebo nästa gång jag kommer till Linköping.

Anonym sa...

Du är välkommen, hoppas du haft en skön semester!

Carina sa...

Ja, är det inte underbara garner Rachel har. Håller på att sticka en sjal just och har en härva kvar till ytterligare en sjal. Hoppas försäljningen blir bra för jag gillar verkligen de här garnerna.

Mvh
Carina

Humlan sa...

Såg här nedanför att du är intresserad av friform. Det är jag väldigt nyfiken på. Har köpt två böcker och ska försöka läsa mig till lite hur man kan göra, sedan är det väl bara att testa...
Synd att jag bor lite för långt bort (i Stockholm) för att kunna komma förbi när du öppnat Garnebo, men jag hoppas att du skriver lite om friform här i framtiden.
Känner du till någon kurs i friform här i Sverige?

Stickfantomen sa...

Ja minsann garnföjd så det förslår, underbara färger och ren njutning. Träffade Rachel när vi i Sandtstickan sågs för stick-café och föreningsprat igår. Första gången jag fick ihop det med tid och deltagande. Hon hade med sina garner och jag köpte några riktigt fina.